G

Gestolen Vlaamse kunst

 
In het tijdschrift Neerlandia publiceer ik regelmatig een column over Frans-Vlaanderen. Gestolen Vlaamse kunst is het onderwerp van mijn nieuwste column in het eerste nummer van  2019. Om dit artikel te lezen klik hier.
 
De volledige inhoudsopgave van deze Neerlandia is te vinden met deze link. Het tijdschrift Neerlandia kan ik mijn lezers van harte aanbevelen.

Mark Grammens over Frankrijk

Mark Grammens, is de nestor van de Vlaamse journalistiek en een van de voornaamste en meest gezaghebbende Vlaamse journalisten van zijn tijd. Binnenkort verschijnt de laatste nummer van  “Journaal”, zijn veertiendaagse nieuwsbrief die al meer dan twee decennia een belangrijke rol speelt in de opinievorming binnen en rond de Vlaamse Beweging.  In nr.  650 van Journaal  van 21 maart laat Grammens nog eens zijn rake pen horen over Frankrijk :

Une citation de Mark Grammens  concernant la France

Mark Grammens, nestor de la presse flamande, est un des journalistes  qui fait autorité en Flandre.  Prochainement parait le dernier numéro de  son “Journaal”, une lettre bimensuelle qui, depuis plus de deux décennies, joue un rôle prépondérant dans l’opinion du Mouvement Flamand. Dans le numéro 650 de « Journaal » du 21 mars Grammens  s’exprime une fois plus de manière très critique  concernant la France:

randomness